dimecres, 16 de juliol del 2014

Dimecres 16 de Juliol de 2014

Bona nit Famílies!

Ja veieu que hem actualitzat el blog, ja que els darrers dies no havíem pogut penjar res, per problemes amb la connexió a Internet.

Avui ha estat un dia molt especial, ja que ha estat el darrer dia sencer de les colònies. Pel matí hem deixat dormir una mica més els nens, ja que després de 10 dies estem tots molt cansats. A les 9'00 del matí ja estàvem esmorzant i després d'una petita estona lliure, ens hem reunit i hem explicat com es desenvoluparia la jornada. Avui hem celebrat les Olimpíades de les colònies!!!!

Pel matí hem estat fent les Olimpíades aquàtiques, amb diferents proves com una cursa de relleus, un salt coreogràfic grupal, recerca d'objectes, etc. Com tot s'ha desenvolupat de la manera prevista, hem pogut aprofitar per tenir una estona lliure a la piscina, acabant-la amb una ronda de salts que tant agrada als vostres fills!













Per la tarda hem acabat el taller del portamonedes fet amb briks reciclats,


 i després hem anat al camp de futbol per desenvolupar les Olimpíades terrestres, amb proves tant mítiques com el llançament d'espardenya, la cursa de fites, la cursa de les sabates perdudes, la cursa de peus lligats, etc.






Per la nit hem fet la Discoteca, on per poder entrar s'hi havia d'anar en parella. Allà hem trencat el gel amb la missió de les habitacions 8, 9 i 5, que era organitzar una coreografia. Després la música ha estat la protagonista i hem aguantat fins a les 12'00 de la nit passades! Avui si que ens ha costat portar-los a dormir!!!!





Bona nit i fins demà!

Equip de monitors


6 comentaris:

  1. Bon dia a tothom.
    FANTASTICS les fotos!!!! Reflejan perfectament lo bé que estan organitzats les colonies.
    Nens i nenes,ja es hora de tancar el llibre de aventures. Segurament que lo feu en contra cor pero lo bo sempre s'acaba rapit.
    Lo principal es de haber gaudit de les colonies i tendrer uns fantastics records de tots els moments.
    Viu donar les GRACIES I MIL GRACIES a tot el equip que ha organitzat les colonies. els monitors. el personal de la casa,....gracies per estar amb nostres fils durant aquests 10 dies, per ocuparse de ells i cuidarles,...
    Gracies gracies i gracies sin fin perque sabem tots que senese vosaltres aquestes colonies no podrían ser.
    Ciaoooooo.
    N.B. MAËL TE ESPEREM A BRAÇOS OBERTS PER FERTE UN MONTÓN DE PETONETS I ESCOLTAR LA HISTORIA DE LA TEVA AVENTURA.
    Stéphanie, Xavi, Noah, Flavi

    ResponElimina
  2. Guauuuuuuuuuuuuu! quina passada rebre tantes noticies i fotos de cop, m´he emocionat i estic entre el somriure i la llagrimeta....

    Com diu la mare de Gael: lo bueno se acaba rápido, sé que estareu molt anyorats dels vostres amics ara que arriba el final però penseu que ja queda menys per tornaar-hi l'any vinent!!! ; )
    Els pares us estem esperant amb molta alegria.

    Tic, tac, tic, tac!

    Miriam

    ResponElimina
  3. Bon dia,
    Guapísims!!!!
    Les cares de felicitat segueixen, que be.
    Us esperem ja amb unes ganes.....
    Lucia, guapisima i contenta, així m'agrada
    Fins desprès.
    Molt petons
    Marta

    ResponElimina
  4. Me apunto a los comentarios anteriores:
    mirando este bonito blog no cabe ni la mínima duda los niños y niñas se lo están pasando de maravilla, y eso en gran parte gracias a un fantástico equipo de monitores!! Muchisimas gracias a todos!!! hasta en un ratito :))

    ResponElimina
  5. Que be que us ho heu passat! Se us veu molt feliços! M afegeixo als comentaris de les altres mamas: moltissimes gracies monitors,que feu que cada any els nostres fills estiguin desitjant tornar a les colonies d estiu,i aixo es un merit completament vostre! Sou els millors!
    Veient les fotos de la discoteca no puc deixar de dir: que grans estan aquests nens i nenes de cinque!!!
    Oriol,estic desitjant veuret i ferte mil petons!!! Gaudiu dels ultims moments de colonies! Aqui us estarem esperant amb els braços oberts!!!!

    ResponElimina
  6. Estic d'acord en tot i sobretot en que aquests monitors i monitores es mereixen un altar!!!!! I uns quans dies de descans perque han fet una feina bonissima.
    Fins d'aqui a una estona. Bon viatge de tornada.
    Petons a tots!!!!!

    ResponElimina